Szüksége lenne Önnek

1. Plusz jövedelemre

2. Pénzügyi szabadságra

3. Saját vállalkozásra

4. Több szabadidőre

5. Egyéni fejlődésre

6. Mások segítése, jobb egészségi állapotra

7. Színesebb társadalmi életre, új ismeretségekre

8. Akkor menjen nyugdíjba, amikor akar, és elég pénze legyen ehhez

Ha igen, keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!

 

Szlávik Marcsi

06 20 806 8154

szlavikmarcsi@gmail.com

 

Főoldal

"Az emberek egészségért könyörögnek az istenekhez. Hogy ők maguk is befolyással vannak rá, nem tudják" Hérakleitosz

A túlhajszolt életmódunkban pedig az a legegyszerűbb megoldás, ha ügyet sem vetünk testünk üzeneteire. Hová is vezetne, ha észrevennénk, hogy időközben fáradékonyak lettünk, fáj a fejünk, vagy bizonyos élelmiszerek elfogyasztása után belassulunk.

Itt is fáj egy kicsit, meg ott sincs rendben egy kicsit, de hát ebben a korban ez már normális - és ezzel el van intézve.
Pedig ez nem igaz!!!
Ezekre az üzenetekre figyelnünk kellene, mert különben a testünk egyre hangosabban fog üzenni!

Aztán ha valami még sincs rendben, akkor majd az orvos ad valamilyen varázspirulát, amitől jobban leszünk, de aztán a legtöbben mindent úgy csinálunk tovább, mint előtte! De ha nem változtatunk az életmódunkon, akkor mitől változna meg az életminőségünk?

Sokkal kényelmesebb elfogadni a reklámok által belénk plántált üzenetet, hogy a "szívbarát" margarin egészséges, és hogy nincs miért aggódni, hiszen itt van az új vitaminos Cola Light Plus.
Mert ha ezeket esszük, akkor biztosan mindent megtettünk az egészségünkért, és biztosítottuk magunknak egy hosszú és boldog életet.
De ezekkel a hazugságokkal valójában csak magunkat csapjuk be!

Ha valaki veszi a fáradságot, hogy megkérdezze, miért nem púposodik fel az elméletileg élőflórás joghurt? Vagy miért van E-vitamin a margarinban, és miért tökéletesen mindig egyforma ízű a valódi gyümölcsöt tartalmazó joghurt? Esetleg, hogy lehet valódi citrom a mosogatószerben, és szintetikus C-vitamin az élelmiszerekben?
Akkor az ehhez hasonló kérdésekkel rádöbbenti saját magát arra, hogy az egészsége a saját kezében van. Méghozzá a megfelelően megválasztott táplálékokban, és a megfelelő minőségű táplálék-kiegészítőkben.

A modern kor embere, sajnos én magam is, már egész nap inkább netezik ahelyett, hogy a saját termesztésű táplálékait gondozná. Pedig a tökéletes működéshez szükséges tápanyagokra mindannyiunk szervezetének szüksége van.
Ha ezeket megadjuk neki, akkor azzal hálálja meg, hogy 84 évesen még mi is a jövőt tervezhetjük.

Mi az életminőség javításában hiszünk. Abban, hogy mindenki a saját kezébe veheti a sorsát. Mert mindenki, minden nap szabadon választhat, és így az egészséges, hosszú élet csupán döntések kérdése lesz.

Az Ön egészsége az Ön döntése. Kötelezze el Ön is magát az egészséges életmód mellett és csatlakozzon hozzánk! Hiszen változtatni soha sem késő!
 

 

TERMÉKEK
CSOMAGOK