Szüksége lenne Önnek

1. Plusz jövedelemre

2. Pénzügyi szabadságra

3. Saját vállalkozásra

4. Több szabadidőre

5. Egyéni fejlődésre

6. Mások segítése, jobb egészségi állapotra

7. Színesebb társadalmi életre, új ismeretségekre

8. Akkor menjen nyugdíjba, amikor akar, és elég pénze legyen ehhez

Ha igen, keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!

 

Szlávik Marcsi

06 20 806 8154

szlavikmarcsi@gmail.com

 

Bioharmonex

BioHarmonex az életem része

2001-ben vettem részt először biorezonancián alapuló vizsgálaton (vitamintükör, ill. állapotfelmérés). Azóta rendszeresen járok ilyen vizsgálatra, és szedem az ajánlott táplálék-kiegészítőket. Ez a módszer remekül karbantartja, illetve folyamatosan javítja az egészségi állapotomat.

Már sokkal egészségesebbnek mondhatom magam mint 5-6 évvel ezelőtt. 2004. júliusában hallottam először a BioHarmonex készülékről. Mondanom sem kell, hogy rögtön felkeltette az érdeklődésemet, és augusztusban már meg is vásároltam. Ez volt életem egyik legjobb döntése. Azóta már a család többi tagja is rendelkezik ilyen készülékkel. Hogy miért?

Tanárember vagyok, és a tanévkezdés feladatai, a krétapor, a gyermekközönség adta fertőzések már szeptember második-harmadik hetében éreztették hatásukat hol megfázásos, hol allergiás tüneteket produkálva. Az immunerősítő programot naponta használva ezek a tünetek ma már alig-alig jelentkeznek nálam, ha mégis, hamarabb leküzdi szervezetem azokat.

Közel 30 éve problémám volt a vérnyomásommal. Egy időben rendkívül magas volt, majd igen alacsony, ami alkalmanként felugrott. Szinte minden nap használom a keringést, a vesét, a légzést és emésztést javító programokat. Már nincs problémám a vérnyomásommal.

Javult a közérzetem, erőnlétem. Sikerül a súlyomat kordában tartani. Szinte sosem fáj a fejem. Legjobban azonban annak örülök, hogy tavaly ősztől megszűnt a folyadék-visszatartásom, ezért már nincs szükségem vízhajtóra. Természetesen vitaminjaimról, a szükséges táplálék-kiegészítésről nem mondtam le, amelyeket az adott évszaknak megfelelően ma már tudatosan szedek. Ezek jól kiegészítik egymást a BioHarmonex készülékkel.

A háztartásomba (akárcsak mások) többféle gépet, eszközt vásároltam már. Sok gépet működtetek, legtöbbet csak alkalmanként. Néha azonban arra gondolok, hogy talán sosem térül meg az áruk. Ellentétben a BioHarmonexszel, mely a legjobb befektetésnek bizonyult. Állandóan rendelkezésemre áll - otthon, munkahelyen, de még az utazások alatt is. Azonnal segítségemre van!

Sokszor segítettem már ismerőseimnek is egy-egy program lefuttatásával. A visszajelzések mind pozitívak voltak. A mi házi patikánk állandó szerei: C-vitamin, VirAgo, ParaProteX, AC-Zymes, OxyMax, Rhodiolin, Digestive Enzymes, White Willow, Power Mins és a legfontosabb: BioHarmonex, melyet mindenkinek szívből ajánlok!

Pelle Anna

 

Apa, kapcsold be azt a bio-valamit...

Másfél hónapja hangzott el ez a mondat a kislányomtól. Néhány napja használtuk akkor még csak a BioHarmonexet...

Reggelente én készítem a reggelit a 11 éves Fanni lányomnak, tízórait csomagolok neki, kávét főzök a feleségemnek. Azonban mielőtt végképp kiderülne, hogy milyen tökéletes férj vagyok, nézzük meg, mi is történt.

Alaposan tanulmányoztuk a BioHarmonexet, ráadásul abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy az elsők között láthattunk egy filmsorozatot is a készülék működéséről és a programok élettani hatásáról. Már korábban is hallottam az egészséges emberi szervezet megfelelő rezgésszámáról, és az úgynevezett Schumann-hullámokról. Több cikket is olvastam arról, hogy nem szabad misztifikációnak tekinteni a biorezonancia terápiát vagy elektroterápiát.

Laikusként ezeket a dolgokat úgy értelmezem, hogy az egészséges emberi szervezetnek van egy alap elektromágneses rezgésszáma, ez: 7,8Hz. Bármilyen betegségünk ennek a rezgésszámnak a megváltozását okozza szervezetünkben. Vagyis, ha fáj a fejünk, a hasunk, vagy a hátunk, az azért van, mert valamilyen belső vagy külső hatás (pl.: időjárás) következtében az adott szervünknek megváltozott az alaprezgésszáma.

A gyógyulás - a fájdalomérzet elkerülése - érdekében nem kell mást tennünk, mint helyreállítani sejtjeink elektromágneses kommunikációját, vagyis visszaállítani az alaprezgésszámot. Ezt megtehetjük egy olyan szerkezettel is, ami mesterségesen gerjeszti önmaga körül ezt a frekvenciát.

Nos, amikor először olvastam a BioHarmonexről, rögtön tudtam, hogy ezt a készüléket erre a célra találták ki. Kíváncsian tesztelgettük az új készüléket. Esténként magunk közé tettük, tesszük az ágyba, és relaxációs programot beindítjuk... Még szerencse, hogy a készülék automatikusan kikapcsol, ugyanis rendre elalszunk alatta, reggelre pedig teljesen kipihenten ébredünk. Megszűntek az éjszakai felébredések, a forgolódás az ágyban. Talán utoljára csecsemőkoromban aludtam ilyen nagyokat.

Fanni lányom kiválóan fuvolázik és sakkozik, ezért meghívták ötödiktől egy különleges tehetséggondozó iskolába. A felvételire készülve rengeteg logikai, matematikai és anyanyelvi feladatot oldottunk meg. Gyakorlás közben mindig futott valamelyik program a BioHarmonexen. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy bármilyen tanulási folyamathoz használja a készüléket...a lányomat felvették.

A feleségemnek régóta problémája van a veseműködésével. Esténként, míg a híradót nézzük, az ölébe veszi a készüléket. Mára már egyre kevesebbet szenved miatta. Így van ezzel édesanyám is, akinek korábban rendszeresen fájt a feje. Először csak mosolygott a "ciripelő" kis készüléken, most már várja, hogy átvigyem hozzá. Lassan nem lesz elég egy készülék a családnak.

Reggelente, tudják, amikor a reggelit készítem, amikor a kislányom leül reggelizni, melléteszem a készüléket, és a gyerekprogramot vagy az agyi működést serkentő programot kapcsoljuk be. Mire indul a suliba, le is fut a program. Már ő is tudja, hogy azt a "bio" valamit BioHarmonexnek hívják.

Koroknay Károly 

TERMÉKEK
CSOMAGOK