Szüksége lenne Önnek

1. Plusz jövedelemre

2. Pénzügyi szabadságra

3. Saját vállalkozásra

4. Több szabadidőre

5. Egyéni fejlődésre

6. Mások segítése, jobb egészségi állapotra

7. Színesebb társadalmi életre, új ismeretségekre

8. Akkor menjen nyugdíjba, amikor akar, és elég pénze legyen ehhez

Ha igen, keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!

 

Szlávik Marcsi

06 20 806 8154

szlavikmarcsi@gmail.com

 

A föld, a víz és a nap ajándékai

LOW DEUTERIUM OXY CRYSTAL®
 
OCEAN21
 
POLINESIAN NONI JUICE
 
ZENTHONIC
Low Deuterium Oxy Crystal®

A tiszta víz a manapság tapasztalható pazarlásnak és szennyezésnek köszönhetően bolygónkon egyre ritkább, épp ezért az egyik legértékesebb anyag. Víz nélkül nem élhetünk két-három napnál tovább. Az emberi test, a sejt- és testnedvek legnagyobb részét ugyanis víz alkotja és vízkészletünk 10-15%-ának elvesztése akár végzetes is lehet.

A Föld lakosságának mintegy fele városban él, szmogos, oxigénhiányos környezetben, ugyanakkor szervezetünk oxigénigénye nem változik – azaz oxigénhiányos levegőből többet használunk fel, hogy szervezetünket megfelelő mennyiségű oxigénhez jutassuk –, sőt az igény fizikai megterhelés során tovább nő. Az oxigén, mint ahogy a víz is, létfontosságú számunkra. Az oxigén segíti a szervezetet, hogy újjáépüljön és fenntarthasson egy erős és egészséges immunrendszert, a sejteknek pedig szintén oxigénre és tápanyagra van szükségük a megújuláshoz.

A Low Deuterium Oxy Crystal® mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutérium tartalmú vízkoncentrátum. Rendezett, strukturált fizikai szerkezete a szervezet számára plusz energiát és több oxigént továbbíthat, valamint a szervezetben lévő víz szerkezetváltozásain keresztül hozzájárulhat a szervezet kémiai és fizikai folyamatainak harmóniájához.

A mágnesesen strukturált víz hatékony segítséget nyújthat a kórokozók elleni harcban és erősítheti az immunrendszert. A víz mágneses kezelésével a kedvező tulajdonságok átvihetők más folyadékokra is, ezzel elérhetjük sejtjeink víztereinek strukturált, folyékony kristályos állapotát, ami az egészség fenntartásában nyújthat segítséget.
A stabilizált oxigén segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét, energiával tölti fel a testet, elősegíti a vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények felszívódását és hasznosulását, és növeli a sportteljesítményt.

A víz alacsony deutérium tartalma lassíthatja a sejtosztódás folyamatát – azaz a szervezet „öregedését” -, ugyanakkor csökkenhet a valószínűsége a hibás sejtosztódásnak is. Az alacsony deutérium tartalmú, stabilizált oxigénnel energetizált víz tartós fogyasztása a szervezet méregtelenítéséhez is hozzájárulhat.

A CaliVita® Low Deuterium Oxy Crystal® mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutérium tartalmú vízkoncentrátuma tulajdonságainak köszönhetően kedvezően befolyásolja a vér és a sejtek oxigénellátását, így növeli a szervezet teljesítő képességét, kellemes közérzetet biztosít és fokozza a koncentrációs képességet.

Low Deuterium Oxy Crystal® :

 

Adagolás: 10 csepp egy pohár vízbe csöpögtetve, naponta háromszor.
Kiszerelés: 50 ml
Egységár: Eredeti egységár: 306 HUF /ml
Kedvezményes egységár: 230 HUF /ml
Bónusz pont: 357 BP
Ár: 15295,- HUF
Kedvezményes ár: 11500,- HUF

 

Ocean 21

Tengerialgák

A tengerialgáknak kiemelkedően fontos a magas jódtartalma. A jód szükséges a pajzsmirigyhormonok előállításához és nélkülözhetetlen a szervezet megfelelő anyagcseréjéhez, valamint az energiatermelő folyamatokhoz. A tengerialgák emellett gazdagok fehérjékben, aminosavakban, enzimekben, magas ásványianyag- (vas, kalcium, kálium, magnézium, szelén), illetve vitamintartalmuknál fogva támogathatják a szervezet egészséges működését, valamint magas rosttartalommal bírnak, mely elősegíti a normál bélműködést.

Aloe vera

Az Aloe vera liliomfélék családjába tartozó, egyik legrégebb óta ismert és alkalmazott gyógynövény. Csaknem 200-féle aktív hatóanyagot - köztük számos vitamint, ásványi anyagot - tartalmaz. Külsőleg és belsőleg egyaránt használatos, kivételes hatással van a szervezetre.

Pau d'Arco

Más néven lapachóként is emlegetik. Az Andok őserdeiben honos, akár 700 évig is elélő fa kérge gazdag ásványianyag-tartalommal bír. Magas kálium-, kalcium- és vastartalma mellett antioxidáns anyagokban (C-vitamin, szelén), és vitaminokban is gazdag. A növényt évszázafok óta alkalmazzák a népi gyógyászatban is.

Az Ocean 21 nagyszerű kiegészítője lehet méregtelenítő kúráknak, vitalizál, energiával tölt fel, és támogatja egészséges élettani folyamatainkat
.

 

Adagolás: 2 evőkanállal 1-2 alkalommal naponta
Kiszerelés: 946 ml
Egységár: Eredeti egységár: 0 HUF /ml
Kedvezményes egységár: 13 HUF /ml
Kedvezményes ár: 49.5- EUR

 

Polinesian Noni Juice

Morinda citrifolia
Ez az örökzöld növény Polinéziában, Malajziában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában is honos, magassága az apró bokor mérettől egészen 10 méterig terjed. A világ figyelmét azonban nem ezzel a változékonyságával vívta ki, hanem sokkal inkább gyümölcse hihetetlen gazdag összetételével.
18-féle aminosavat tartalmaz, melyek közül sok esszenciális aminosav, azaz a szervezet maga nem képes előállítani, viszont szükséges számára. Az aminosavak a fehérjék építőkövei. A gyümölcsben lévő ásványi anyagok ­ mint pl. a nátrium, kálium, vas, mangán, illetve magnézium ­, hozzájárulnak a szervezet napi ásványianyag-szükségletének kielégítéséhez. Vitamintartalma támogatja a szervezet egészséges működését, emellett más antioxidáns hatású vegyületeket is tartalmaz, melyek elősegítik sejtjeink védelmét a szabad gyökök egyes károsító hatásai ellen. Jótékonyan befolyásolja a szervezet öngyógyító képességét. A noni egyik legfontosabb alkotóeleme a proxeronin nevű óriásmolekula. A proxeroninből a szervezet a májban xeronint állít elő, mely szervezetünk számára kifejezetten hasznos, hisz számos élettani folyamat fontos részét képezi. Enzimek alkotórésze, hatékony sejttámogató, valamint támogatja az immun- és hormonrendszer egészséges működését is.
Sok minden növelheti a szervezet xeroninszükségletét, de napjaink leggyakoribb hatásai a stressz, a fokozott szellemi és/vagy fizikai terhelés különösen. Bizonyos mennyiségű proxeronint a normál táplálékkal is magunkhoz veszünk, de a noni különösen nagy mennyiségben tartalmazza.

 

Adagolás: 2 evőkanál dzsúsz naponta
Kiszerelés: 946 ml
Egységár: Eredeti egységár: 17 HUF /ml
Kedvezményes egységár: 13 HUF /ml
Bónusz pont: 385 BP
Ár: 16485,- HUF
Kedvezményes ár: 12395,- HUF
 

 

ZenThonic 

A készítmény fő összetevője a mangosztán nevű gyümölcs. Egyedülálló összetétellel bíró növény, melynek fő hatóanyaga a xanthon. A xanthon egy erőteljes antioxidáns hatású flavonoid, de a gyümölcs ezenkívül más antioxidáns hatású vegyületeket - polifenolokat, katechineket, illetve szintén antioxidáns hatású C-vitamint is gazdagon tartalmaz.
A mangosztán az utóbbi időkben a tudományos érdeklődés középpontjába került, mivel Keleten nemcsak finom íze miatt fogyasztják, hanem kiváló egészségvédő tulajdonságai miatt is. Ez volt az, ami miatt az utóbbi időkben egyre inkább a kutatások középpontjába került.
A gyümölcs nagy mennyiségben tartalmaz káliumot, kalciumot, foszfort, vasat, illetve B1-, B2-, B6-vitamint is, melyek hatékonyan támogatják egészségünk megőrzését. A mangosztánban tehát számos olyan alkotórész található, melyek támogatják szervezetünk védelmét a szabad gyökökkel szembeni védekezésben, így segítenek fenntartani a sejtek normál működését.
A készítmény további összetevői gondosan válogatott, hasonlóan kiváló értékkel bíró gyümölcsök sűrítményei, melyek szintén jótékony hatásúak az egészségre, emellett a ZenThonic kellemes ízét is fokozzák.

 

 

Adagolás: 2-6 evőkanál naponta
Kiszerelés: 946 ml
Egységár: Eredeti egységár: 17 HUF /ml
Kedvezményes egységár: 13 HUF /ml
Bónusz pont: 385 BP
Ár: 16485,- HUF
Kedvezményes ár: 12395,- HUF

 

TERMÉKEK
CSOMAGOK