Szüksége lenne Önnek

1. Plusz jövedelemre

2. Pénzügyi szabadságra

3. Saját vállalkozásra

4. Több szabadidőre

5. Egyéni fejlődésre

6. Mások segítése, jobb egészségi állapotra

7. Színesebb társadalmi életre, új ismeretségekre

8. Akkor menjen nyugdíjba, amikor akar, és elég pénze legyen ehhez

Ha igen, keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!

 

Szlávik Marcsi

06 20 806 8154

szlavikmarcsi@gmail.com

 

Elektronikus készülékek

AQUARION VÍZTISZTÍTÓ ÉS IONOZÁTOR

BIOHARMONEX

COMMUNIGUARD

 

Aquarion víztisztító és ionizáló

Öntsünk lúgos vizet a pohárba!"

Az AQUARION A készüléken mi magunk állíthatjuk be, mennyire savas vagy lúgos vizet szeretnénk, amit aztán különböző módokon felhasználhatunk.
Az ionizált lúgos víz antioxidáns, illetve lúgosító hatásánál fogva számtalan előnyt nyújt a szervezet számára. A savas víz kizárólag külsőleg alkalmazható.
 

Az élő szervezetek 75-98%-a víz, melynek kulcsszerepe van az egészség fenntartásában. A víz tehát nem csupán fontos alapanyag, hanem egy nagyon érzékenyen beállított egyensúlyi rendszer kulcsfaktora is. Szerepe nagyon sokrétű: segíti a tápanyagok felszívódását, feloldja és eltávolítja az anyagcsere folytán termelődött anyagokat, fontos szerepe van a testhőmérséklet állandósításában (izzadás), védi legfontosabb szerveinket, szabályozza a sejtek elektron- és protonszintjét, stb.

A berendezés az ionizált vizet a csapvíz többszöri szűrésével, klórmentesítésével, majd elektromos szétválasztásával állítja elő. Az elektromos vízbontás során lúgos és savas, eltolt pH-értékű vizet kapunk.
Az általunk elfogyasztott legtöbb élelmiszer, élelmiszer-adalék, valamint egyes gyógyszerek a szervezet pH-ját savas irányba tolják el.
Ideális helyzetben a szervezetünk képes kompenzálni, azaz rendelkezik megfelelő alkálitartalékokkal. Ha nem, az hosszú távon kedvezőtlen hatással lehet a szervezet számára, számtalan egészségügyi probléma kialakulását eredményezheti.
Az alkáli ionizált víz kiválóan lúgosítja a szervezetet, segít fenntartani szervezetünk egészséges sav-bázis egyensúlyát. A lúgos vízben a negatív töltés dominál (1 O és egy H atomból álló OH- ion), ezáltal kiválóan alkalmas arra, hogy a testünkben levő töltéshiányos szabadgyököket megkösse, azaz nagyon jó antioxidáns hatással is bír.

Az ionizált savas víz külsőleg, az ember bőrére van igen jótékony hatással. Enyhén savas fokozatban kiválóan alkalmazható bőr és arcápolásra, orrcseppként, a savasabb pH-jú víz pedig a háztartásban alkalmazható felületek vegyszermentes fertőtlenítésére.

 

 

FIGYELEM!
- Az ionizált savas víz fogyasztásra nem alkalmas, mert a víz ionizációs kezelésekor a pozitív elektródához (azaz a savas oldalhoz) csapódnak ki a negatív töltésű anyagok, a klór, nitrit, nitrátionok stb. Ezek a negatív ionok a szervezetre károsak.

- Az ionizált víz szervezetben való hasznosulása is egyedülálló. A hagyományos vízben 12-18 vízmolekula alkot egy klasztert, ellenben az ionizált vízben csupán 6 vízmolekula. Ez a kisebb "szerkezet" lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben bejusson a sejtekbe. A víz klaszterszerkezete az ionizáció során szerveződik újra, ami lehetővé teszi, hogy a víz hidratálóképessége akár hatszorosára nőjön.

- Fontos, hogy a lúgos vizes ivókúrát mindig fokozatosan vezessük be! 4-7 napig a legalacsonyabb fokozatú lúgos vizet fogyasszuk, aztán térhetünk át lúgosabb fokozatra.

- Az ionizált víz használatakor egy tengerparthoz vagy vízeséshez hasonló, negatív ionokkal teli közeg keletkezik, amely közismerten jótékony hatású szervezetünkre. Ilyenkor természetes védekezőrendszerünk aktivizálódik, megerősödik, így nehezebben betegszünk meg, illetve a meglévő állapot a maximálisan elérhető energiaszintet éri el.


Jótállási feltételek

Figyelem!
Ez a készülék csak háztartásban, háztartási célra használható!
A vásárló jótállási igényét kizárólag a helyesen kitöltött jótállási jeggyel és a számlával együtt érvényesítheti, ezért azokat gondosan őrizze meg.
Elveszett jótállási jegyet nem pótlunk.
A jótállási jegyen történt bármilyen javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.
A szabálytalanul kiállított jótállási jegy alapján érvényesített igények teljesítése a kereskedőt terheli.
A kitöltetlen, vagy hiányosan kitöltött jótállási jegy érvénytelen.
A jótállási határidő kezdete:
A jótállási határidő a készülék vevő részére történő átadása napjával kezdődik. A jótállás időtartama fő alkatrészre (elektronikus alkatrészek, szelepek, ionizációs kamra) 5 év.
A jótállási határidő a készülék vevő részére történő átadása napjával kezdődően, a kopó alkatrészekre (külső ház, csatlakozók, szűrőház, vezérlő gombok, 230V csatlakozó ) 1 év.
A jótállás érvényesíthetőségének határideje a készülék vagy jelentősebb alkatrészének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) alkatrész, valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
A vásárló jótálláson alapuló jogai:
A vásárló elsősorban díjmentes kijavítást kérhet, mely esetben, azt – a készülék tulajdonságaira és a vásárló által elvárható rendeltetésére figyelemmel - a hiba bejelentésétől számított 30, illetve – amennyiben kötelezett a kijavítást 30 napon belül nem tudja elvégezni, és a 30. napot követően cserekészüléket biztosít, - 45 napon belül a vásárlónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. Javítás esetén a termékbe új alkatrész kerül beépítésre.
A termék kicserélését kérheti a vevő akkor, ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül – a termékbe épített biztonsági elemek (pl: elektromos biztosíték) hibáját kivéve – meghibásodott, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
ha a javítás 30 illetve – a fent meghatározott esetben cserekészülék biztosítása esetén - 45 napon belül nem készült el, vagy a termék nem javítható.

Eljárás a hiba jellegével kapcsolatos vita estén:
Ha a hiba jellege (pl: a termék kijavíthatósága, a javítás módja, az értékcsökkenés mértéke, stb.) tekintetében vita merülne fel, a javító szervíz beszerzi a jogszabályban erre feljogosított minőségvizsgáló szerv szakvéleményét.
Ha a vásárló igényét határidőn túl jelentette be, továbbá a hiba oka az átadás után keletkezett (pl: rendeltetésellenes haszálat, helytelen kezelés vagy tárolás, elemi kár, erőszakos külső behatás), a vizsgálat költsége a vásárlót terheli.
Amennyiben a kötelezett bizonyíthatóan nem tenne eleget az 1. pontban megfogalmazott kötelezettségének, a vásárló maga is fordulhat a minőségvizsgáló szervhez.
A vásárló további vita esetén az illetékes Bírósághoz – Budapesten a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz – fordulhat.

Jótállási felelősségünk kizárása:
Jótállási felelősségünk nem áll fenn, ha a hiba rendeltetésellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból következett be. (Rendeltetésellenes használat pl.: a termék nem háztartási célra történő használata.) Amennyiben a készüléket megbontották vagy a készüléken javítási kísérlet történt a készülék vonatkozásában, a jótállási kötelezettségünk megszűnik.
A rendeltetésellenes használat elkerülése céljából a termékhez használati útmutatót mellékelünk és kérjük, hogy az abban foglaltakat saját érdekében tartsa be, mert a használati utasítástól eltérő használat, kezelés miatt bekövetkezett hiba esetén a készülékért jótállást nem vállalunk. A karbantartási munkák elvégzése a vásárló feladatát képezik - ezek a készülék előszűrőjének rendszeres tisztása, illetve a készülék jelzésekor a szűrő cseréje. Az ilyen okból hibás termék javítási költsége a jótállási időtartamon belül a vásárlót terheli.

A kereskedő és a javítószolgálat jótállási jeggyel kapcsolatos feladatai:
A kereskedő a termék eladásakor köteles a jótállási jegyen a készülék típusát és megnevezését egyeztetni, a jótállási jegyet az eladás keltének feltüntetésével hitelesíteni és azt a vásárlónak átadni.

Kérjük ellenőrizze, hogy a készülék száma és típusa megegyezik –e a jótállási jegyen feltüntetettekkel.

A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti.

A jótállásra a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény vonatkozó rendelkezéseit, valamint a 151/2003. (IX.22.) Korm. rendeletben foglaltakat, a jótállási igények intézésére vonatkozóan a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet rendelkezéseit kell alkalmazni.
 
Bónusz pont:
 
  18000 BP
 
Ár: 512600,- HUF
Kedvezményes ár: 385415,- HUF

 

BioHarmonex III. generáció
 
A biorezonancia-terápia mostantól otthon is elérhető! A BioHarmonex a biofizika alapelvein működő készülék, mely eredményesen alkalmazható a szervezet alkalmazkodó- és öngyógyító képességének támogatására, valamint a mindennapok során bennünket érő káros hatások - stressz, környezeti ártalmak - kivédésére.
 

Harmonizálja életét!
A BioHarmonex® kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett biorezonanciás készülék, amely nagyon alacsony intenzitású, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki. A bárki által könnyen kezelhető, modern, esztétikus megjelenésű, harmadik generációs készüléken már huszonöt programot állíthatunk be szükségleteinknek megfelelően.

A BioHarmonex® a biofizika, pontosabban a biorezonancia alapelvein működő készülék. A biorezonancia elveit vallók szerint az emberi test minden élő sejtje elektromágneses mezőt generál. Ez az energiamező az egyik módja annak, hogy a sejtek egymással kommunikáljanak annak érdekében, hogy a testünkben lezajló legkülönfélébb fiziológiai folyamatokat elindítsák, illetve szabályozzák. A BioHarmonex® egy külső elektromágneses mezőt generál, mely „megszólítva” a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, támogathatja annak természetes folyamatait. A programok alkalmazása remekül kiegészíthető belsőleg, illetve külsőleg használatos készítményekkel is.
A legújabb BioHarmonex® programválasztéka:
 
Új fejlesztésű programok:
 
MENSES: A természetes nőiességért. A programot remekül kiegészíti a VitalWoman, Ginkgo XC, Evening Primrose Oil, és a Garlic & Parsley.
 
PROSZTATA: Az érett, középkorú és idősödő urakért. Az alábbi készítményekkel való együttes alkalmazást javasoljuk: Pro-State Power, VitalMan.
 
ANTIFRONT: A jó közérzetért, minden időben. A programhoz kapcsolódó belsőleg alkalmazandó CaliVita készítmények: White Willow, Oregano Oil, Super Soya lecithin és a Polinesian Noni.
 
MENTÁLIS FELTÖLTŐDÉS: A megfelelő pihenésért, extrém túlterhelés esetén is. Kiegészítésképp a Rhodiolin, Stress Management, MagneZiB6, Energy & Memory és a  Polinesian Noni ajánlható.
 
NYIROKRENDSZER: Az egészséges nyirokműködésért. A programot remekül támogathatjuk az alábbi készítményekkel Aquarion lúgos víz, Oregano Oil, Ocean 21, ImmunAid, VirAgo, Vein ProteX.
 

Egyéb programok:

GYERMEK – A gyermekek speciális igényeiért. A programhoz kapcsolódó javasolható étrend-kiegészítők: Infant Formula, Kids Greens, Lion Kids készítmények, ProbioBalance, Liquid C+.
 
IMMUN – Az immunrendszert megszólító rezgésekkel. Jól kombinálható az alábbi készítményekkel: ImmunAid, VirAgo, Bee Power, Polinesian Noni, C 500, C 300 PLUS, C 1000, Oregano Oil, ProbioBalance, L-Lysine PLUS.
 
ÖRÖKIFJÚ – A program az antioxidáns folyamatokért és az örök fiatalságért. Kiegészítésképp az alábbi termékek ajánlhatók: Ginkgo XC, Protect 4Life, Mega Protect 4Life, VitalMan, VitalWoman, Smokerade, CoQ10 termékcsalád, Lutein, Lutein Plus, Zen Thonic, Senior Formula.
 
HORMON – Kifejezetten a hormonrendszert célzó program. Támogatólag az alábbi termékek alkalmazása javasolt: VitalWoman, VitalMan, Menopausal Formula, Ocean 21
 
FÁJDALOM – Program az általános jó közérzetért, minden körülmények között.  Kiegészítésképp a White Willow, Joint ProteX Forte, Joint ProteX, Vein ProteX, Polinesian Noni, Shark Aid készítményeket ajánljuk.
 
LAZÍTÁS – Pihenéshez, feltöltődéshez, relaxációs programokhoz. Jól kiegészítheti a Rhodiolin, Stress Management B-Complex, MagneZiB6, Mega B-Complex, Polinesian Noni, Melatonin.
 
IDEGEK – Olyanok számára kifejlesztett program, akiknek minden nap kifogástalan szellemi működésre és koncentrációra van szükségük. Jól alkalmazható a Stress Management B-Complex, Mega B-Complex, Triple-Potency Lecithin, Rhodiolin, MagneZI B6 készítményekkel együtt.
 
SÚLYCSÖKKENTŐ – A megfelelően alkalmazott súlycsökkentő módszerek , illetve anticellulit kúrák támogatására kifejlesztett program, melyet az alábbi CaliVita termékek is támogatnak:  Chromium Max 500, Citrimax & Chromium, Nopalin, Slim Formula, illetve külsőleg a C-Rx Cream.
 
MÉREGTELENÍTŐ – Ez a program támogathatja a méregtelenítő folyamatokat. Az alább termékek javasolhatók kiegészítésképp: Liquid Chlorophyll, Green Care, Oregano Oil, Ocean 21, Liver Aid, Arginine Plus, Pure Yucca, Nopalin, Aquarion lúgos víz.
 
SZEM/LÁTÁS – A szemet erősen igénybevevő munkát illetve hobbitevékenységet folytatók számára kifejlesztett rezgésekkel. Belsőleges támogatásra alkalmazható készítmények: Lutein Plus, Lutein, Beta Carotene, ZenThonic
 
KERINGÉS – Elsősorban azok számára, akik erőteljesen próbára teszik keringési rendszerük működését (sportolók), de bárkinek hasznos lehet. Használata kiegészíthető a Ginkgo XC, Omega 3, Protect 4Life, Mega Protect 4Life, CoQ10 család és az OxyMax alkalmazásával.
 
LÉGZÉS – A megfelelő légzésért. Sportolóknak, dohányosoknak, városban élőknek kifejezetten ajánlott. A programhoz kapcsolódóan az alábbi készítmények ajánlhatók: OxyMax, Oregano Oil, Ocean 21, Smokerade, Polinesian Noni, C 1000.
 
EMÉSZTÉS – Az emésztési funkciók optimalizálására hangolt rezgésekkel. A programot remekül kiegészítheti a Digestive Enzymes, ParaProteX, Nopalin, AC-Zymes, Digest Ease, ProbioBalance, Oregano Oil alkalmazása.
 
MÁJ/HASNYÁLMIRIGY – Az „Emésztés” program kifejezetten e két szervet megcélzó, továbbfejlesztett változata. Használata kiegészíthető a CaliVita alábbi, emésztést támogató készítményeivel: LiverAid, Arginine Plus, Digest Ease, Digestive Enzymes.
 
BŐR – A szép bőrért és annak megfelelő működéséért. Kiegészítésképp a következő termékek ajánlhatóak belsőleg: OxyMax, Evening Primrose Oil, Beta Carotene, Vein ProteX. Külsőleg- Oregano Oil, Aquarion savas víz, Aquabelle termékcsalád, Vein Care, Hand & Body Lotion, Silk & Shine, stb.
 
VESE – Rezgései az optimális veseműködéssel vannak összhangban. Alkalmazását remekül támogathatja az Aquarion lúgos víz, VirAgo, Green Care, OxyMax, URX.
 
CSONT/SZÖVET – A program rezgései a csont és a szövetekben zajló folyamatokkal vannak összhangban. Jól kombinálható a Strong Bones Plus, Strong Bones, Joint ProteX Forte, Joint ProteX, Power Mins, MagneZi B6 készítményekkel.
 
EDZÉS UTÁN – Az intenzív testmozgás utáni regenerálódásért. Kiegészítésképp az OxyMax, Joint ProteX Forte, Joint ProteX, Ginkgo XC, HGH Support, Power Mins, Super Mega 50 és a C 1000 alkalmazása ajánlható elsősorban.
 
MERIDIÁN –Célja az akupunktúrás meridiánok működésének harmonizálása. A program kiegésztéseképp az Ocean 21, ZenThonic, OxyMax, Polinesian Noni, Full Spectrum, Super Mega 50, Kids Greens termékek ajánlhatók.
 
BIORITMUS – A harmonikusan működő bioritmusért. A programhoz kapcsolódóan a Super Soya Lecithin, Triple-Potency Lecithin, Ocean 21, Polinesian Noni , ZenThonic alkalmazása javasolható.
 
 

Figyelmeztetés BioHarmonex III. generáció használatához

Garancia:

A jótállás időtartama a termék megvásárlásától számított huszonnégy (24) hónap, mely jótállási időtartam a készülékkel adott tölthető ceruzaelemekre nem vonatkozik.
Bónusz pont:
 
  4806 BP
 
Ár: 206015,- HUF
Kedvezményes ár: 154900,- HUF

 

Communiguard
 
"Elektroszmog! Állj!"
 
Életünk ma már szinte elképzelhetetlen elektromos eszközök nélkül. A háztartási gépek, számítógépek, és az összes közül talán a leggyakrabban használt (ráadásul mindig testközelben tartott!) mobiltelefon is mágneses mezőkkel van körülvéve. A COMMUNIGUARD egy biofizika elvén működő informatikailag kezelt fólia szilícium tartalommal, melyet az elektromágneses hatások harmonizálására fejlesztettek ki.

Minden elektromos árammal működő egység elektromos, illetve mágneses mezőkkel van körülvéve. Az elektromágneses terek leggyakoribb hétköznapi forrásai a háztartási eszközök, a számítógépek, távközlési eszközök, televíziók, mobiltelefonok, gépjárművek, illetve az egyszerű elektromos vezetékek is.
Ezek a mezők - különösen, ha hosszú távon kapcsolatban vagyunk velük - szervezetünk működésére is hatással vannak. Beleszólhatnak a megfelelő alvás-ébrenlét ciklusba, valamint gyakran tulajdonítanak nekik egyéb negatív hatást is, mint például a fejfájást, a fül és arc melegedést, alvászavart, általános levertséget, fáradtságot stb.
A COMMUNIGUARD egy olyan informatikailag kezelt fólia, amely egyszerű használatával elősegítheti a szervezet védekezését az elektromágneses térrel rendelkező eszközök fent említett hatásai ellen úgy, hogy a testünket érő káros hullámokat harmonizálja.
Hatásosságát vizsgálták az EUTROPA Intézetben Németországban, illetve biorezonanciás vizsgálatoknak alávetve is kiváló eredményeket mutatott. Természetesen nem csupán mobiltelefonokra, hanem minden olyan készülékre ajánljuk, amely működése során elektromágneses teret hoz létre (pl. vezeték nélküli telefon, bébiőrző, mikrohullámú sütő, gépjármű stb.).

ALKALMAZÁSA:szedje le óvatosan a védőfóliát és ragassza rá a telefon hátlapjára vagy az akkumulátorra. Ne vágjon le belőle! Ugyanígy alkalmazható egyéb elektromos eszközökön, de akár autóban is. Ha mikrohullámú sütőt szeretne alkalmazni, minden esetben a külső felületre kell ragasztani, mivel a fólia alapanyaga alumínium! A fel nem használt fóliát tartsa gyermekektől elzár helyen!

 

FIGYELEM!
A COMMUNIGUARD nem gyógyászati segédeszköz, nem helyettesíti az orvosi konzultációt, illetve kezelést! Ha bármilyen panasza van, forduljon orvosához!
 
 
Bónusz pont: 151 BP
Ár: 6455,- HUF
Kedvezményes ár: 4855,- HUF
 

 

TERMÉKEK
CSOMAGOK