Szüksége lenne Önnek

1. Plusz jövedelemre

2. Pénzügyi szabadságra

3. Saját vállalkozásra

4. Több szabadidőre

5. Egyéni fejlődésre

6. Mások segítése, jobb egészségi állapotra

7. Színesebb társadalmi életre, új ismeretségekre

8. Akkor menjen nyugdíjba, amikor akar, és elég pénze legyen ehhez

Ha igen, keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!

 

Szlávik Marcsi

06 20 806 8154

szlavikmarcsi@gmail.com

 

Emésztést elősegítő termékek

NOPALIN

PROBIO BALANCE

DIGESTIVE ENZYMES

DIGESTIVE EASY

MEAL TIME

 


 

 

Nopalin

Az Opuntia streptacantha vagy nopal gyönyörű virágokat hozó sivatagi kaktuszféle, amely Mexikóban és az USA-ban őshonos, de a Kanári-szigeteken is fellelhető.
Ez a növény gazdag vitaminokban (C-, B1-, B2-, B3-vitamin), bioflavonoidokban, valamint ásványi anyagokban (kálium, kalcium), melyek elősegítik a normál élettani folyamatok egészséges lefolyását. Jó forrása a könnyen emészthető fehérjéknek is. 17 fajta aminosavat tartalmaz, melyből 8 alapvető fontosságú (esszenciális), tehát csak külső forrásból juthatunk hozzá.
A normális anyagcsere a testsúlyra is kedvező hatást gyakorol. A sivatagi kaktusz magas rosttartalmú, ezáltal hozzájárul a teltségérzet (jóllakottságérzet) kialakulásához, így hatékony kiegészítője lehet a testtömegcsökkentő étrendnek is. A rostok emellett segítik a normál bélműködést és annak ritmusát. A Nopalint éppen ezért fontos mindig bő vízzel bevenni, hogy a rostok kellőképp megduzzadhassanak.
A Nopalin tehát egyaránt kiváló emésztést segítő, éhségérzetet csökkentő készítmény, ezáltal is elősegítheti a testsúly normalizálását, valamint hatásos kiegészítője lehet fogyókúráknak is.
Mexikóban élelmiszerként is alkalmazzák. Salátaként, levesbe, köretként egyaránt kedvelt étel.

FIGYELEM:
A Nopalint mindig sok folyadékkal vegye be, hogy kellőképp elősegítse a benne levő rostok megduzzadását, és a teltségérzet kialakulását.
 
Adagolás: 3x2 tabletta naponta, étkezés előtt
Kiszerelés: 200 tabletta
Egységár: Eredeti egységár: 34 HUF /db
Kedvezményes egységár: 26 HUF /db
OÉTI szám: 4598/2009
Bónusz pont: 160 BP
Ár: 6870,- HUF
Kedvezményes ár: 5165,- HUF

 

ProbioBalance
 
A bélflórát a bél nyálkahártyáján megtelepedett baktériumfajok képezik. Több száz ilyen baktérium faj él a vastagbeleken, szimbiózist alkotva a gazdaszervezettel, összes tömegük meghaladhatja a 1,5 kg-t. Szerepük nagyon sokrétű: egyensúlyt jelenthetnek a bélfunkciókban, elősegíthetik egyes tápanyagok felszívódását és feldolgozását, segíthetnek a megfelelő bélmozgásban, vitaminokat termelhetnek (K, B, folsav), valamint, tekintve, hogy az immunanyagok 70%-át a bél termeli, nagymértékben támogathatják az immunrendszer egészséges működését is.
A probiotikumok megfelelő működéséhez prebiotikumokra is szükség van. A prebiotikumok olyan összetett szénhidrátok, melyek a probiotikumok kizárólagos táplálékaként képesek azok növekedését serkenteni, illetve megtelepedésüket elősegíteni.
A belek és az ott élő baktériumok ideális esetben egyensúlyi állapotban vannak, amit külső hatások nagyon könnyen felboríthatnak. Ha az egyensúly felborul, az egyébként normál esetben is jelen lévő kórokozó (patogén) baktériumok és egyéb mikroorganizmusok jobban elszaporodhatnak a jótékony baktériumok rovására. Az egyensúly megbomlását leggyakrabban kiváltó ok a stressz, a helytelen táplálkozás, az antibiotikumos kezelések, valamint kiváltó okként szerepelhetnek még a különböző hasmenéses állapotok is (pl. utazások során).
A ProbioBalance egy komplex készítmény (ún, szinbiotikum). Három probiotikus törzset (Lb. acidophilus, Lb. rhamnosus és B. longum) tartalmaz 4 milliárdos csíraszámban, prebiotikummal (frukto-oligoszacharid) kiegészítve. Rágótabletta formájának és enyhe gyümölcsös ízesítésének köszönhetően alkalmazása könnyű, adagolása gyermekek számára is ideálisabb, mivel a szétrágott tablettát nehezebb félrenyelni. Alkalmazását a megemelt csíraszámnak köszönhetően különösen ajánljuk antibiotikumos kezelések után, valamint utazások alatt.

 
FIGYELEM!
-Hasmenés esetén az orvos által előírt kezelést, valamint az általános intézkedéseket (bőséges folyadékfogyasztás) a készítmény szedése mellett is be kell tartani!
-Súlyos gyomor-bél betegségek (pl. fekélyek, Crohn-betegség) esetén az alkalmazást megelőzően kérje ki orvosa véleményét!
 

Adagolás:

1 rágótabletta naponta

Kiszerelés:

60 rágótabletta

Egységár:

Eredeti egységár: 115 HUF /db
Kedvezményes egységár: 88 HUF /db

OÉTI szám:

5866/2009.

Ár:

7.035.- HUF

Kedvezményes ár:

5.290.- HUF

 

Digestive Enzymes

"Az vagy amit megeszel" - tartja a mondás, de ez csak némi kiegészítéssel igaz. Valóban nagyon fontos az igényesen összeállított, korszerű étrend, de ez csak akkor hatásos, ha megfelelő emésztéssel a táplálékban lévő értékes anyagokat elemi egységekre tudjuk bontani, és így azok valóban hasznosulni tudnak a szervezetünkben.
Az életműködés fenntartásához energiára van szükség, amit többek között az elfogyasztott táplálékból nyerünk. Ahhoz, hogy a táplálékunkból energia legyen, nagymértékben hozzájárulnak az emésztőenzimek, melyek a mechanikusan felaprított (szétrágott) táplálékot elemeire bontják, melyek már készek arra, hogy a tápcsatornában felszívódjanak. A pankreatin magas aktivitású hasnyálmirigy termelte zsírbontó enzim. A gyomorban képződő pepszin, és a papajából kivont papain a fehérjék emésztéséhez fontos. A betain HCl a sósavtermelésre van hatással. A diasztáz enzim a szénhidrátok bontását végzi.
A tökéletes emésztéshez tehát megfelelő mennyiségű bontóenzimeket tartalmazó emésztőnedvre van szükség. Ennek mennyisége már az egészséges középkorúakban is csökkenni kezd, ezáltal romlik az emésztés minősége, ami gyakran kellemetlen tüneteket okoz. Az A vércsoportú egyéneknél ez a panasz kortól függetlenül is igen gyakori. Másoknál a rossz táplálkozási szokások, a főtt, sugárkezelt, konzervált, pasztőrözött, párolt, mikrohullámú sütőben kezelt vagy fagyasztott ételek fogyasztása idézi elő az enzimhiányos állapotot.
Mindegyik esetben "enzimterápia" ajánlott, mely által elősegíthető a tápanyagok tökéletesebb lebontása. Ezt a terápiát a készítményben emésztésünket támogató gyógynövényekkel is kiegészítettük.
A Digestive Enzymest fogyasztóknál a többi CaliVita étrend-kiegészítő hasznosulása is javul.

 

Adagolás: 2 tabletta naponta, étkezés közben
Kiszerelés: 100 tabletta
Egységár: Eredeti egységár: 0 HUF /db
Kedvezményes egységár: 52 HUF /db
Kedvezményes ár: 19.3- EUR

 

Digest Ease

A táplálék felvételét követően az egészséges szervezet azonnal bontani kezdi a számára hasznosítható tápanyagokat. Az emészthető szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok elemi részecskékre bomlanak, amelyek aztán kiválóan fel tudnak szívódni és hasznosulni képesek a szervezetünkben. Ez azonban elég idealista megközelítés, mivel a mai rohanó világban egyre több olyan hatás érvényesül, amely épphogy hátráltatja ezt az alapvető folyamatot. Bizonyára Ön is érzékelte már, milyen megterhelő lehet egy zsíros, nehéz étel, akár egy családi vagy munkahelyi vacsora után.
A rossz táplálkozási szokások, az ütemezésben és összetételben kiegyensúlyozatlan étrend nagyon megterheli az emésztőrendszert. Ezt a hatást fokozhatják egyéb zavaró tényezők is, pl. stresszhatások, mesterséges ételösszetevők, melyek gátolhatják a normális bélműködést, emésztést és tápanyag felszívódást.
"Az vagy, amit megeszel" - tartja a mondás, de ez csak némi kiegészítéssel igaz. Valóban nagyon fontos az igényesen összeállított, korszerű étrend, de ez csak akkor hatásos, ha megfelelő emésztéssel a táplálékban lévő értékes anyagokat elemi egységekre tudjuk bontani, és így azok valóban hasznosulni tudnak a szervezetünkben.
A Digest Ease tisztán növényi eredetű enzimkomplex, mely széles tartományban, savas és lúgos kémhatású közegben egyaránt működik. Elsősorban vegetáriánusok számára ajánljuk, mert a növényi eredetű táplálékot kiválóan emészthetővé teszi, de emellett természetesen az állati eredetű táplálék emésztését is támogatja. A kor előrehaladtával az emésztés hatásfoka csökken, de emésztési zavarok természetesen nemcsak időskorban alakulhatnak ki, hanem alkati adottságok miatt bármely más életszakaszban is. Mivel az emésztést enzimek szabályozzák, ezért a kívülről bevitt emésztőenzimek szerepet játszhatnak a rendellenességek megelőzésében és enyhítésében.

 

Adagolás: 1 tabletta étkezés közben
Kiszerelés: 100 tabletta
Egységár: Eredeti egységár: 0 HUF /db
Kedvezményes egységár: 52 HUF /db
Kedvezményes ár: 19.4- EUR

 

Meal Time

A tápanyagoknak (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) a szervezet enzimjeinek segítségével történő átalakítását emésztésnek nevezzük. Ennek lényege a tápanyagok emészthető formába való átalakítása. Ha nem megfelelő időben, mennyiségben és összetételben fogyasztjuk el ételeinket, romlik emésztésünk hatékonysága és a tápanyagok erjedéssel, rothadással bomolhatnak le, miközben káros salakanyagok keletkezhetnek. Az emésztés csökkenése azonban nem csak betegségek során alakulhat ki. Befolyásolhatják egyes gyógyszerek, megváltozott életritmus és -mód, alkati adottságok, a stressz, de megfigyelhető, hogy az emésztés a kor előrehaladtával is csökken. Mivel az emésztést enzimek szabályozzák, ezért a kívülről bevitt, természetes enzimek segíthetik az emésztési folyamatokat.

A trópusi papaja gyümölcsének és levelének legfontosabb lebontó enzimje az emberi fehérjebontó enzimhez, a pepszinhez hasonló papain. Legfőbb hatása a hús előemésztése. (A papaint ezen hatásánál fogva széleskörűen alkalmazzák a konzerv- és húsiparban is.) A papain a fehérjék aminosavakra bontása által csökkenti az emésztetlen fehérjék rothadási folyamatait.

 

Adagolás: 1-2 rágótabletta naponta, étkezés közben.
Kiszerelés: 100 tabletta
Egységár: Eredeti egységár: 0 HUF /db
Kedvezményes egységár: 21 HUF /db
Kedvezményes ár: 8.3- EUR

 

TERMÉKEK
CSOMAGOK