Szüksége lenne Önnek

1. Plusz jövedelemre

2. Pénzügyi szabadságra

3. Saját vállalkozásra

4. Több szabadidőre

5. Egyéni fejlődésre

6. Mások segítése, jobb egészségi állapotra

7. Színesebb társadalmi életre, új ismeretségekre

8. Akkor menjen nyugdíjba, amikor akar, és elég pénze legyen ehhez

Ha igen, keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!

 

Szlávik Marcsi

06 20 806 8154

szlavikmarcsi@gmail.com

 

Csapatépítés

Csapatépítés ami nem kötelező: a legtöbb embernek van egészségügyi vagy anyagi gondja, és a Calivita mindkettőre kínál megoldást, csak járj nyitott szemmel és füllel, és aki éppen ezekről panaszkodik neked, ajánld hát a Calivita által kínált termékeket és lehetőséget, mond el terméktapasztalataidat, és hagyd rá a döntést. 

Katalógust vagy cd-t max 3 napra adjál kölcsön, különben nem fogják átnézni. A katalógushoz mindig mellékelj - orvosaink és természetgyógyászaink által összeállított - "mire? mit!" listát, hogy könnyebb legyen a választás.

Csapatépítés lényege:
1) rendszeresen használd a Calivita termékeket, így tudsz tapasztalataidról mesélni= Hitelesség

 

2) ha bárkivel találkozol, és neki is vannak egészségügyi gondjai, mond el saját tapasztalataidat, és kérdezz rá, hogy szeretnéd-e kipróbálni,  mert neked  bevállt, szerintem neked is jót fog tenni, ADJÁL NEKI ORVOSI CD- de csak max 3 napra kölcsön, vagy vásárolja meg a cd-ket, és/vagy tültse ki az egészségtesztet.
 

3) Ha rendelne, ajánld fel neki a tagsági viszonyt, és mond el, hogyha továbbadja jó tapasztalatait, akkor további kedvezményekhez juthat, és akár fél áron hozzájuthat a termékekhez.


4) A Calivita a 3 ágon történő csapatépítést részesíti előnyben, így keress 3 komoly és lelkes embert, akik szintén csapatot akarnak, és mond el nekik hogy nekik is három komoly embert kell keresni és így tovább.  Szponzorod segít ebben, és mindig kérj Tőle tanácsot, ha valamit nem tudsz!

 

A csapatnövekedés függ, hogy milyen hatékonyan adják át az embereid az üzenetet és a lehetőségeket, és hogyan válaszolják meg a kérdéseket. Minél nagyobb a csoportforgalom, annál több pénzt keresel, ezért az első pár hónapban ne várj több százezres jutalékokat!  Hogy mennyi pénzt keresel, az a Te hozzáállásodon, és munkádon is múlik!

A Calivitánál nincs leválás, nincs kötelező havi vásárlás, és a Tagság öröklődik, és végtelen mélységig tart.
 

 

TERMÉKEK
CSOMAGOK